Υγεία

Κόκκινο κρέας: Με κίνδυνο θανάτου από 9 (!) διαφορετικές παθήσεις το συνδέουν οι επιστήμονες

Όσο περισσότερο κόκκινο κρέας τρώει κανείς, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου από εννέα διαφορετικές παθήσεις, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη.

Ειδικότερα, η μεγάλη κατανάλωση τόσο σε επεξεργασμένο, όσο και μη επεξεργασμένο κόκκινο κρέας (μοσχάρι, αρνί, χοιρινό), αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από…

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα