Ελλάδα

24ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας: Άνοιξαν οι εγγραφές!

Πάρε το ποδήλατό σου και έλα στον 24ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας. Η διαδρομή, οι εκδηλώσεις και πώς γίνονται οι εγγραφές.

Την Κυριακή 7 Μαΐου πραγματοποιείται από τον δήμο Αθηναίων ο 24ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας, με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος, νέες διαδρομές, καθώς και το 1st Athens International Criterium.

Ο ποδηλατικός γύρος, διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, αποτελεί ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την Αθήνα με μαζική συμμετοχή.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές και η προθεσμία

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ξεκίνησαν και η λίστα εγγραφών θα είναι ανοικτή έως την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 10π.μ. στον ιστότοπο του Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, www.opanda.gr.

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού

Η εκκίνηση των 13 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 10 το πρωί μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή: Λ. Αμαλίας – Β. Σοφίας – Αλεξάνδρας – Πατησίων (αριστερά) – Ιουλιανού – Λιοσίων (αριστερά) – Μάρνη – Καρόλου – Πλ. Καραϊσκάκη – Αχιλλέως (δεξιά) – Θερμοπυλών (αριστερά) – Πειραιώς (αριστερά) – Σταδίου – Φιλελλήνων – Τερματισμός: Κάτω μέρος Πλατείας Συντάγματος.

Η διαδρομή για παιδιά και ΑΜΕΑ

Η εκκίνηση των 3,5 χιλιομέτρων για παιδιά και ΑΜΕΑ, θα δοθεί στις 10.15 το πρωί μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή: Λ. Αμαλίας – Β. Σοφίας – Δεξιά Hilton – Β. Κωνσταντίνου -Β. Όλγας – Β. Αμαλίας – Τερματισμός: Β. Αμαλίας

Ο φετινός 24ος Ποδηλατικός Γύρος σηματοδοτείται για πρώτη φορά από το Athens International Criterium, με τη συμμετοχή αθλητών και ομάδων από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της ΕΟΠ και της UCI (Διεθνής Ομοσπονδία Ποδηλασίας), οι επαγγελματίες ποδηλάτες θα βρεθούν στη γραμμή της εκκίνησης στις 12 μετά το μεσημέρι.

Παράλληλα με τον ποδηλατικό γύρο και για όλο το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου το Athens Bike Weekend, σε συνεργασία με το Mbike, διοργανώνει δράσεις και παιχνίδια και φιλοξενεί έκθεση ποδηλάτων προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους να ανακαλύψουν και να χαρούν το ποδήλατο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη ΓΑΔΑ ο ανιψιός του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα που ήταν παρών στη δολοφονία – Θα βρεθεί τετ α τετ με τους δράστες - Το τηλεφώνημα σε τρίτο πρόσωπο
Ο 33χρονος ήταν παρών την στιγμή που ο εκτελεστής μπήκε στη ρεσεψιόν του κάμπινγκ και με πέντε σφαίρες σκότωσε τον ιδιοκτήτη και τον επιστάτη του
Φοινικούντα
23
«Δεν είμαι γιατρός, έχω κέντρο αισθητικής» λέει ο 40χρονος που έδειρε την οδηγό και φωτογραφίζεται με τη χειρουργική ποδιά επί το έργον
Οι λογαριασμοί του στα social media είναι γεμάτοι με φωτογραφίες του ιδίου, να φοράει την ιατρική πόδια, εντός χειρουργικής αίθουσας και να κάνει μεταμοσχεύσεις μαλλιών
«Δεν είμαι γιατρός, έχω κέντρο αισθητικής» λέει ο 40χρονος που έδειρε την οδηγό και φωτογραφίζεται με τη χειρουργική ποδιά επί το έργον 13
«Αυτές οι Νύχτες έμειναν»: Η Nova στήριξε ως Μεγάλος Χορηγός το 31 ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας!
Από πλευράς Nova το «παρών» έδωσε η κα. Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media στην τελετή λήξης ενώ η κα. Αγάπη Κεφαλογιάννη, Program Director της Nova παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης
nova