Κόσμος

Τουρκικός παραλογισμός δίχως τέλος! “Ο Ερντογάν παραχώρησε 17 νησιά του Αιγαίου στην Ελλάδα”

- Στο... κόκκινο παραμένει η ένταση μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας
- Νέες προκλητικές δηλώσεις, αυτή τη φορά από βουλευτή της κεμαλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μουσταφά Ακαϊντίν
- “Αντίστοιχοι συμβιβασμοί γίνονται στη Γενεύη για την Κύπρο”, είπε μεταξύ άλλων
 

Δεν έχουν τέλος οι προκλητικές δηλώσεις από την τουρκική πλευρά για το Αιγαίο και την Κύπρο. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του βουλευτή της κεμαλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μουσταφά Ακαϊντίν, να… παραλογιστεί!

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραχώρησε στην Ελλάδα 17 τουρκικά νησιά στο Αιγαίο!      

“Αποκαλύπτεται ότι συμβιβαστήκαμε αφήνοντας ήδη στην Ελλάδα 17 νησιά, κρυφά από τον τουρκικό λαό. Δεν υπάρχει καμία ξεκάθαρη σχετική ανακοίνωση από την κυβέρνηση και το ΥΠΕΞ μας” είπε ο Τούρκος βουλευτής και συνέχισε: “Τώρα γίνεται κατανοητό ότι αντίστοιχοι συμβιβασμοί γίνονται στη Γενεύη για την Κύπρο”.

Πηγή: ΑΝΤ1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη δυτική Τεχεράνη – «Ο ηγέτης του Ιράν θα μπορούσε να έχει την ίδια μοίρα με τον Σαντάμ Χουσεΐν»
Αναλυτές σημειώνουν ότι τέτοιες δηλώσεις ανεβάζουν δραματικά το θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή και ενδεχομένως προϊδεάζουν για σκληρότερη στάση του Ισραήλ στο άμεσο μέλλον
Ισραηλινή επίθεση σε αποθήκη πετρελαίου στην Τεχεράνη 5