Οικονομία

Σουλτς: Επικίνδυνη η φλυαρία για Grexit

Ενώ ο Σόιμπλε... αποφάσισε ότι εκείνος ποτέ δεν μίλησε για grexit ο Μάρτιν Σούλτς που γνωρίζει από πρώτο χέρι τον ρόλο που έπαιξε ο υπουργός Οικονομικών τα χρόνια της κρίσης μιλάει για επικίνδυνη φλυαρία, τόσο για την Ελλάδα όσο όμως και για τη Γερμανία.

«Όποιος στρέφει την Ευρώπη και τη Γερμανία την μια κατά της άλλης διαπράττει αμάρτημα ως προς το μέλλον της χώρας μας. Δεν είναι συνετό να έρχεται προς συζήτηση συνεχώς το θέμα της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Πρέπει να αντιταχθούμε αποφασιστικά κατά εκείνων οι οποίοι διχάζουν την Ευρώπη. Γι’ αυτό και η πρόσφατη φλυαρία για το Grexit είνα επικίνδυνη», είπε ο Μάρτιν Σουλτς στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Σε αυτούς τους καιρούς της παγκόσμιας ανησυχίας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παραμείνει η Ευρώπη ενωμένη. Μια λειτουργούσα Ευρώπη στην οποία οι μικροί και οι μεγάλοι συζητούν ως ίσος προς ίσον είναι επίσης η καλύτερη προστασία για τις θέσεις εργασίας στη Γερμανία», προσέθεσε ο υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Κώτσηρας: Ιστορική στιγμή και κορυφαία επιτυχία για τη χώρα μας η εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
«Συνιστά σαφή διεθνή αναγνώριση της προόδου της ελληνικής οικονομίας και επισφραγίζει την οριστική επιστροφή της Ελλάδας στον πυρήνα της ευρωπαϊκής λήψης αποφάσεων»
Γιώργος Κώτσηρας
Τάκης Θεοδωρικάκος: Πρόκειται για σπουδαία επιτυχία η εκλογή του Κυριάκου Πιερρακάκη στο Eurogroup
Οι Έλληνες με τεράστιες προσπάθειες και θυσίες και με την υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά αυτής της κυβέρνησης πετυχαίνουν πολύ σοβαρά αποτελέσματα, σημειώνει ο κ. Θεοδωρικάκος
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος