Ελλάδα

Καταβολή τρεχουσών εισφορών ΙΚΑ-ΕΤΑΜ με χρήση Ταυτότητας Πληρωμής Τρεχουσών Εισφορών

Η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνει, απευθυνόμενη στους εργοδότες, ότι η καταβολή των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών, μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ, με χρήση της Ταυτότητας Πληρωμής Τρεχουσών Εισφορών (ΤΠΤΕ), ήτοι του τριανταψήφιου κωδικού που τους αποδίδεται άπαξ, τίθεται σε εφαρμογή για καταβολές που θα πραγματοποιηθούν από 05/09/2016 και στο εξής.

Οι εργοδότες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ μπορούν να ενημερωθούν για την ΤΠΤΕ που τους αποδόθηκε, μέσω του λογαριασμού χρήστη, που διατηρούν στον διαδικτυακό τόπο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η σφαίρα στην καρδιά σκότωσε τον 52χρονο στο Έλος Κισσάμου στα Χανιά - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Ο 52χρονος δέχτηκε συνολικά τρεις σφαίρες από το όπλο του 23χρονου, ένα 22αρι πιστόλι, το οποίο εντοπίστηκε πεταμένο στο Ελαφονήσι, σε σημείο που υπέδειξε ο δράστης
Το σημείο της δολοφονίας του 52χρονου από τον 23χρονο ανιψιό του στα Χανιά