Πολιτική

Άρον άρον μάζεψε την απαράδεκτη δήλωση ο Παπαχριστόπουλος κατά της Ε. Τσικρίκα [vid]

Mετά την κατακραυγή για τις απαράδεκτες δηλώσεις κατά της δημοσιογράφου του Alpha, Ευαγγελίας Τσικρίκα, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπους έσπευσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Μετά το θόρυβο που ξέσπασε για την εύστοχη ερώτηση της δημοσιογράφου προς τον πρωθυπουργό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Παπαχριστόπουλος σε παρέμβασή του στο Mega ειρωνεύτηκε την αγωνία όχι μόνο της Ευαγγελίας Τσικρίκα αλλά και χιλιάδων εργαζομένων στα κανάλια που δεν κατάφεραν να λάβουν άδεια.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε πως η ερώτηση της κας Τσικρίκα δεν είναι θέμα συναισθηματικό και συνέχισε: “Θέλετε να βγάλω χρήματα να της δώσω; Να της δώσω, αν λύνεται έτσι το θέμα. Δεν λύνεται”.

Αυτή ακριβώς η προσβλητική δήλωση προκάλεσε σάλο αναγκάζοντας τον κ. Παπαχριστόπουλο να μαζέψει άρον άρον τη δήλωσή του.

Μιλώντας στο περιστύλιο της Βουλής, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε: είμαι ο τελευταίος που θα αμφισβητήσω το δικαίωμα ενός εργαζόμενου, που χάνει τη δουλειά του να το διεκδικήσει. Κι εγώ εάν ήμουν στη θέση της συναδέλφου σας το ίδιο θα έκανα. Δεν έκανε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Ήταν μία καλοπροαίρετη δήλωση δεν είχε αιχμή εάν νομίζει ότι την έθιξα της ζητάω συγγνώμη”.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 12
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8