Πολιτική

Νέα επίθεση Άγκυρας σε Καμμένο: Προκλητικές και ανεύθυνες οι δηλώσεις του!

Την έντονη αντίδραση της Άγκυρας προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο χαρακτήρισε "στυγνό δικτάτορα".

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: “Καταδικάζουμε έντονα τον Ελληνα υπουργό άμυνα για τις νέες του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, οι οποίες στερούνται τρόπων, λογικής και υπευθυνότητας και του επιστρέφουμε τις εκφράσεις του”, ανέφερε ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Αμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Ακόμη, το τουρκικό υπουργείο έκανε λόγο για προκλητικές δηλώσεις του κ. Καμμένου που έχουν στόχο να καταστρέψουν τις προσπάθειες που γίνονται στη συνεργασία των δύο χωρών σε διμερή και περιφερειακά ζητήματα. “Αντί για τέτοιες δηλώσεις, περιμένουμε από την Ελλάδα να κάνει βήματα για την ενίσχυση της συνεργασίας μας”.

Πηγή: Haber24

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Γαλάζιο αντάρτικο» για τις πληρωμές των αγροτών: «Επιχείρηση» κατευνασμού βουλευτών από Τσιάρα
Η κυβέρνηση συνεχίζει να «ποντάρει» στον διάλογο με τους αγρότες, τους καλεί εκ νέου να συγκροτήσουν ομάδα εκπροσώπησης σε πανελλαδικό επίπεδο και να προσέλθουν με ενιαία αιτήματα
Κινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων στο Ηράκλειο Κρήτης
Η Αθήνα απαντά στον Φιντάν: Η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας μία και μόνη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
«Η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και επιθυμεί, πάντοτε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, να συνεχίσει τον δομημένο διάλογο με την Τουρκία»
Η Αθήνα απαντά στον Φιντάν: Η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας μία και μόνη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
Άγριος καβγάς Καιρίδη – Τζανακόπουλου στη Βουλή: «Δεν μας παρατάς», «τον παραδίδω στην χλεύη του ελληνικού λαού»
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος άφησε αιχμές με τον Δημήτρη Καιρίδη να κάνει λόγο για «ακρότητες», διερωτώμενος αν η κριτική εντάσσεται στο rebranding του Αλέξη Τσίπρα
Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής