Κόσμος

Πόρτα στην Ellen DeGeneres από τον Λευκό Οίκο [pic,vid]

Μπορεί να είναι από τα πιο διάσημα πρόσωπα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να φερθεί επιπόλαια, χωρίς να υπάρξουν συνέπειες. Ο λόγος για την Ellen DeGeneres, η οποία κυριολεκτικά "έφαγε" πόρτα στον Λευκό Οίκο.

Η διάσημη παρουσιάστρια είχε πρόσκληση για τον Λευκό Οίκο, καθώς ήταν ένα από τα πρόσωπα που θα βραβεύονταν από τον Μπάρακ Ομπάμα με το Μετάλλιο Ελευθερίας.

Ωστόσο, όταν η Ellen DeGeneres έφτασε στον Λευκό Οίκο διαπίστωσε πως είχε ξεχάσει την ταυτότητά της και αυτό ήταν ασυγχώρητο για την ασφάλεια του Αμερικανού Προέδρου. Έτσι άφησαν την γνωστή παρουσιάστρια εκτός Λευκού Οίκου, με την ίδια να σατιρίζει τον εαυτό της όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter όπου κάθεται σε ένα παγκάκι μόνη της περιμένοντας να δει εάν τελικά θα μπει ή όχι στον Λευκό Οίκο.

 

Τελικά λίγη ώρα αργότερα και αφού ταυτοποιήθηκε της επετράπη η είσοδος στον Λευκό Οίκο και εκείνη το πανηγύρισε με ένα απίστευτο βίντεο που ανέβασε στο Twitter.

 

Πάντως λίγη αργότερα τα γέλια έδωσαν τη θέση τους στη συγκίνηση, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν την βράβευσε ο Μπάρακ Ομπάμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τέλος εποχής για τον USAID μετά από σχεδόν 60 χρόνια - Ό,τι απομείνει ενσωματώνεται στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ
Το «τέλος εποχής» για τον USAID μπορεί να οδηγήσει σε πάνω από 14 εκατομμύρια επιπλέον θανάτους ευάλωτων ανθρώπων μέχρι το 2030 – και το ένα τρίτο από αυτούς θα είναι παιδιά
USAID
Κακόγουστο αστείο Τραμπ στα εγκαίνια του κέντρου κράτησης μεταναστών «Alligator Alcatraz»: «Θα τους μάθουμε πώς να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες»
Το κέντρο κράτησης μεταναστών «Alligator Alcatraz» είναι σε έναν τεράστιο υποτροπικό υγρότοπο, γεμάτο από αλιγάτορες, κροκόδειλους και πύθωνες
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο προσωρινό κέντρο κράτησης μεταναστών «Αλκατράζ των αλιγάτορων» στο Οτσόπι της Φλόριντα
12