Πολιτική

Βίτσας προς Ερντογάν: Αδιαπραγμάτευτα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

«Καλύτερα να σωπάσουν αυτοί οι οποίοι δεν ανακαλούν στη μνήμη τους τα ιστορικά γεγονότα και, πολύ περισσότερο, μιλάνε για τα κυριαρχικά δικαιώματα μιας χώρας, που έχει αποδείξει και με τον αγώνα και με τη θυσία, στην οποία αναφερόμαστε και σήμερα, ότι έχει και τη δυνατότητα και την ικανότητα να τα περιφρουρήσει».

Τη σχετική δήλωση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έκανε από το Χαϊδάρι -όπου πραγματοποιήθηκε ο «Αγώνας Δρόμου Μνήμης και Τιμής: Μπλοκ 15»-, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, κληθείς από την ΕΡΤ να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις των προέδρων της Τουρκίας και της Αλβανίας.

Παράλληλα, διεμήνυσε ότι «κανείς να μην τολμήσει να σκεφτεί καν ότι μπορούμε να καθίσουμε στο τραπέζι της συζήτησης για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

«Άρα, ο ελληνικός λαός μπορεί να είναι ήρεμος και σίγουρος ότι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν κινδυνεύουν επ’ ουδενί, ό,τι και να λένε, όποιος και να το λέει», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θύελλα αντιδράσεων κατά της Hellenic Train για την απόλυση του προέδρου των μηχανοδηγών, Κώστα Γενιδούνια
«Ο Κώστας Γενιδούνιας απολύεται παραμονή Πρωτομαγιάς, την ώρα που έφτασε στη Βουλή η δικογραφία για τα ''εγκληματικά λάθη'' του Κώστα Καραμανλή» επισημαίνει ο Σωκράτης Φάμελλος
Τα κεντρικά γραφεία της Hellenic Train 5
«Πόλεμος» Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου με αφορμή τον Πολάκη για παντελόνια, φούστες και στρινγκ στη Βουλή
«Είπατε κυρία Κωνσταντοπούλου ότι αναφέρθηκα σε φουστίτσα, στρινγκ. Να βρείτε από τα πρακτικά πού το ανέφερα. Αλλιώς να ζητήσετε συγγνώμη», απάντησε ο Υπουργός Υγείας στην Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 3
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης 13