Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρόσωπα «κλειδιά» του MEGA στο κανάλι του Μαρινάκη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Είναι από τα πολύ γνωστά πρόσωπα της τηλεοπτικής –και όχι μόνο- αγοράς και έχουν διαγράψει πολλές επιτυχίες, ιδιαίτερα στο MEGA. Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν τα πρόσωπα αυτά έχουν αναλάβει ρόλο στη δημιουργία του καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο επιχειρηματίας νοίκιασε για δύο χρόνια τα στούντιο «TVE» στην Παιανία από τα οποία έβγαινε για χρόνια το MEGA και ανήκουν στον Νίνο Ελματζίογλου.

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η συνεργασία του γνωστού παραγωγού με τον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό δεν είναι μόνο για τα στούντιο αλλά έχει αναλάβει και συμβουλευτικό ρόλο για το πρόγραμμα. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου συμβουλευτικό ρόλο στον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει αναλάβει και η επίσης καταξιωμένη στο χώρο Φρόσω Ράλλη.

Πηγή φωτογραφίας facebook
Οι επιλογές του επιχειρηματία αποτυπώνουν την πρόθεσή του να κάνει δυναμική είσοδο στο τηλεοπτικό τοπίο αφού τα δύο αυτά στελέχη διαθέτουν… mega-λη εμπειρία και… ευθύνονται για πολλές από τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το MEGA.

Πάντως αξίζει να αναφέρω ότι εκτός από τα δύο αυτά στελέχη που ήταν σαφώς «κλειδιά» για την επιτυχία του σταθμού της Μεσογείων στο τομέα του προγράμματος έχουν γίνει κρούσεις και σε άλλα στελέχη του MEGA, τόσο για την ενδυνάμωση του προγράμματος αλλά και για άλλες διευθύνσεις.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε