Ελλάδα

Ένστολοι απέκλεισαν το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους – “Θα αποκλείσουμε και το υπουργείο”

Ακόμη μια παράσταση διαμαρτυρίας από τους ένστολους. Αυτή τη φορά απέκλεισαν την είσοδο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Οι διαμαρτυρόμενοι για ακόμη μια φορά απαιτούν την εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ για τα μισθολογικά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα.

Οι ένστολοι έχουν αναρτήσει πανό διαμαρτυρίας, ωστόσο από τη συγκέντρωση δεν εμποδίζεται η κίνηση στο δρόμο.
Λίγο πριν τις 10:00 αντιπροσωπεία των Ενστόλων είχε συνάντηση με στελέχη του ΓΛΚ όχι όμως και με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.
Φανερά απογοητευμένοι οι ένστολοι δηλώνουν τώρα ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με αποκλεισμούς των αρμόδιων υπουργείων.

“Δεν δημιουργείται συνταγματικό ζήτημα;”, αναρωτιέται ο Γιώργος Παπατσίμπας, αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ. “Ζητάμε από την κυβέρνηση να σεβαστεί τις αποφάσεις δεν είμαστε οι απλοί υπάλληλοι που πάμε στο γραφείο. Δουλεύουμε όλη τη μέρα κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στην απόφαση του ΣτΕ”, προσθέτει.

“Οδηγούμαστε στην εξαθλίωση και ζητάμε από την κυβέρνηση να εφαρμόσει την προεκλογική της δέσμευση”, συνεχίζει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκτακτη σύσκεψη συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την φωτιά στη Χίο - Επίγεια και εναέρια μάχη με τα 5 μέτωπα της πύρινης κόλασης
Μαίνεται η φωτιά στη Χίο για δεύτερη μέρα - Πυκνοί καπνοί έφτασαν μέχρι την Κρήτη, περιοχές εκκενώνονται ενώ έχουν καεί τουλάχιστον 3 σπίτια
REUTERS
2
«Το ελληνικό πανεπιστήμιο δεν είναι συμπεριληπτικό για τα άτομα με αυτισμό», γράφει σε επιστολή του φοιτητής του ΑΠΘ με σύνδρομο Άσπεργκερ
«Έχω ανάγκη από ατομική συμπερίληψη, κατανόηση, και υποστήριξη στην ύπαρξη ενός πλαισίου το οποίο θα δίνει οδηγίες σε όλους τους καθηγητές για το πώς θα συμπεριφέρονται στα αυτιστικά άτομα»
EUROKINISSI 2