Ελλάδα

ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΟΓΑ – Δείτε τα ένσημά σας στο www.atlas.gov.gr

Στο www.atlas.gov.gr μπορούν οι ασφαλισμένοι σε ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΙΚΑ να δουν τα ένσημά τους. Δείτε πως μπορείτε να τα βρείτε στο ίντερνετ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ατομικό ηλεκτρονικό ασφαλιστικό βιογραφικό, έχουν αποκτήσει όλοι οι ασφαλισμένοι της χώρας ενώ παράλληλα έχουν, μέσω του διαδικτύου (internet), άμεση πρόσβαση στα ατομικά στοιχεία τους, ώστε να παρακολουθούν την καταγραφή των ενσήμων τους. Ο «ψηφιακός λογαριασμός ασφάλισης» είναι μοναδικός για κάθε ασφαλισμένο με προσωπικό κωδικό, ενώ προβλέπεται και η δημιουργία εθνικού μητρώου εργοδοτών, προκειμένου να χορηγείται ηλεκτρονικά, η ασφαλιστική ενημερότητα.

Το συγκεκιμένο σύστημα, καλύπτει αρχικά τα τελευταία 23 ασφαλιστικά χρόνια. Οι ασφαλισμένοι σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ και τους 2 μεγαλύτερους τομείς του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ μπορούν να επισκεφθούν το web site www.atlas.gov.gr να επιλέξουν «Ασφαλιστικό Βιογραφικό» και να καταχωρήσουν τους κωδικούς τους στο Τaxis και τον ΑΜΚΑ τους.

Η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση των κωδικών του ΤΑΧΙSnet της ΓΓΠΣ (username και password) και απαιτείται η γνώση του ΑΜΚΑ. Στην οθόνη θα εμφανιστούν συνοπτικά τα διαστήματα ασφάλισης σε κάθε φορέα και με την επιλογή εκτύπωση θα οι ασφαλισμένοι θα δουν αναλυτικά όλες τις εγγραφές για κάθε φορέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θωρακίζεται το Πρωτοδικείο Αθηνών – Αποκλειστικά από 2 φυλάκια με μηχανήματα X-rays η είσοδος από τη Δευτέρα 
Η είσοδος της οδού Δέγλερη θα είναι μόνο για δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους, ενώ το φυλάκιο της οδού Λουκάρεως θα είναι ανοιχτό για όλους, αλλά θα δίνεται προτεραιότητα σε δικηγόρους
Πρωτοδικείο 22
«Βάλτε στη λεκάνη τα χρυσαφικά για να μην σας χτυπήσει το ρεύμα» - Εξοργιστικοί διάλογοι των απατεώνων που παρίσταναν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
Μέλος της συμμορίας, που παριστάνει τον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, ζητά από μια 80χρονη να τοποθετήσει σε μπολ χρήματα και κοσμήματα και να το βγάλει έξω από την πόρτα του σπιτιού της
Σπείρα παρίστανε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ