Ελλάδα

Δακτύλιος: Επιστρέφει και φέρνει… πρόστιμα [ΧΑΡΤΗΣ]

Επανέρχεται από αύριο Δευτέρα (10.10.2016) ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας και για όσους εξαιρούνται των περιοριστικών μέτρων, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Τροχαία, ισχύουν οι περσινές άδειες κυκλοφορίας στο μικρό δακτύλιο. Όσοι παραβιάσουν τον Δακτύλιο θα πρέπει να πληρώσουν... τσουχτερό πρόστιμο!

Υπενθυμίζεται ότι τα όρια του μικρού δακτυλίου ορίζονται από τις οδούς και λεωφόρους: Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Αμβρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλ. Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας. Στις οριακές λεωφόρους και οδούς του μικρού δακτυλίου το μέτρο δεν ισχύει. Τα όρια του μεγάλου δακτυλίου, καθορίζονται από τις παρακάτω οδούς και λεωφόρους: Παραλιακή λεωφόρος – Αλίμου – Βουλιαγμένης – Ελ. Βενιζέλου – Περιμετρική Υμηττού – Κατεχάκη – Μεσογείων – Αγ. Παρασκευής – Χαλανδρίου – Παπανικολή – (Κ. Παλαιολόγου) – Καποδιστρίου – Κύμης – Κασταμονής – Χαλανδρίου – Αναγεννήσεως – Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας – Αθηνών – Θηβών – Γρ. Λαμπράκη έως Κερατσίνι.

Στην απαγόρευση αυτή δεν περιλαμβάνονται η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών−Λαμίας, η Λ. Κηφισού και η Λ. Αθηνών, με εξαίρεση το τμήμα της από τη διασταύρωσή της με τη Λ. Κηφισού έως την οδό Αχιλλέως.

Τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις επίσημες αργίες, καθώς και τις ημέρες που πραγματοποιείται απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα μέτρα δεν ισχύουν. Σημειώνεται ότι οι παραβάτες των περιοριστικών μέτρων τιμωρούνται με πρόστιμο 200 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταδίωξη από την Καστοριά μέχρι την Κοζάνη τεσσάρων δραστών με 43 κιλά κάνναβη – Φωτογραφίες από τα ναρκωτικά και τα αυτοκίνητα
Στη διάρκεια της καταδίωξης, οι δράστες ξεφορτώθηκαν τα ναρκωτικά στην Καστοριά, συνέχισαν την πορεία τους προς την Κοζάνη όπου και συνελήφθησαν
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
Καρυστιανού – Ρούτσι: «Μην πειράξετε τα ονόματα των θυμάτων» – «Καμία βεβήλωση του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη»
«Το θέμα με τα ονόματα των θυμάτων είναι κάτι που μας αφορά, που μας αγγίζει, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία που τα σκότωσε», είπε η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Πάνος Ρούτσι κάνουν δηλώσεις στου Ζωγράφου
60