Ελλάδα

Ενεργοποιείται το Σάββατο η κάρτα αλληλεγγύης

Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016, θα ενεργοποιηθεί, για 13η φορά, η κάρτα αλληλεγγύης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν από το πρωί του Σαββάτου να κάνουν χρήση του ποσού που τους αναλογεί. Το ποσόν που θα πιστωθεί για την επιδότηση σίτισης, ανέρχεται συνολικά σε 16.654.980 ευρώ και αφορά 148.044 δικαιούχους του προγράμματος για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που δίδεται, μέσω της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι παραπάνω δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσόν των 70 έως 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα το εισόδημα που έχουν δηλώσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο φοιτητής που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια
Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη 11