Ελλάδα

Αιτήσεις για αναπληρωτές μουσικών ειδικοτήτων για το σχολικό έτος 2016 – 2017

Έως τις 19 Ιουλίου μπορούν οι εκπαιδευτικοί μουσικών ειδικοτήτων να υποβάλουν αίτηση για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2016 - 2017.

Πιο συγκεκριμένα, η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αφορά στους κλάδους ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.13, ΠΕ17.14, ΤΕ16 και ΕΜ16 και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τη δήλωση περιοχών προτίμησης.
Υπενθυμίζεται, ότι εφέτος, η αίτηση υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ) του ΥΠΠΕΘ και μαζί με τα δηλωθέντα στοιχεία αυτής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (ΦΕΚ 75 Α΄). Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ δηλώνονται, κατά σειρά προτεραιότητας, από μία έως και το σύνολο των διαθέσιμων, ανά κλάδο, περιοχών προτίμησης αναπληρωτών με πλήρες ή και με μειωμένο ωράριο.
Η σχετική εγκύκλιος, είναι ανηρτημένη και στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μέσα σε λίγες ώρες έπεσε στη Λέσβο όσο βροχή πέφτει μέσα σε 4 "Νοεμβρίους" - 400 τόνοι νερού ανά στρέμμα»
«Μετά από τα 2 βροχοφόρα συστήματα από την Ιταλία όπου έδωσαν αρκετές βροχές κυρίως στη δυτική Ελλάδα, μέχρι και την επόμενη εβδομάδα δεν φαίνεται καμία οργανωμένη διαταραχή να μας επηρεάζει»
Πλημμύρες στη Λέσβο
Με τρακτέρ έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη - «Ο υπουργός ήταν εδώ και έφυγε, θέλουμε να τον δούμε»
Αντιπροσωπεία αγροτών και κτηνοτρόφων μπήκε, μετά από συνεννόηση, στο υπουργείο για να επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στους συνεργάτες του υφυπουργού Εσωτερικών
Τρακτέρ αγροτών από τη Βόρεια Ελλάδα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης