Πολιτική

ΝΔ: Το 85% διαφωνεί με την πολιτική σας – Κυβέρνηση: Ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου

Νέος γύρος αντιπαράθεσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση έχει ξεσπάσει με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού για την ανάπτυξη.

«Στο γραφείο του πρωθυπουργού τούς είναι ανυπόφορο το γεγονός ότι το 85% των Ελλήνων διαφωνεί με την πολιτική τους» αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ, στην οποία σημειώνεται: «Για όσο καιρό ακόμα θα κυβερνάνε τη χώρα, πρέπει να το συνηθίσουν».

Νωρίτερα από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού είχε εκδοθεί η εξής ανακοίνωση:

Για ποια ανάπτυξη μιλάει η ΝΔ; Το ύφος και το επίπεδο των ανακοινώσεων της Νέας Δημοκρατίας γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορο. Είναι σαφές ότι η απογοήτευση από την έκβαση του σχεδίου «παραιτηθείτε» δεν μπορεί να κρυφτεί.
Σε ότι αφορά την ουσία: η Νέα Δημοκρατία θα ήταν καλύτερο να μην μιλάει για ανάπτυξη. Γιατί όλοι ξέρουν πως εννοεί την ανάπτυξη: ληστρικές συμβάσεις για το δημόσιο, συμπίεση του κόστους εργασίας, ελεύθερες απολύσεις, ροή πλούτου στους φορολογικούς παραδείσους, πάρτι με την διαπλοκή, θαλασσοδάνεια. Εκφυλισμός, που αφορά ακόμα και το ίδιο τους το κόμμα. Δυστυχώς για την Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη, ο ελληνικός λαός ούτε αφελής είναι, ούτε έχει μνήμη χρυσόψαρου.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17