Κόσμος

Αυτός είναι ο δήμιος των τζιχαντιστών – Αποκεφάλισαν 27 ομήρους

Αναγνωρίστηκε η ταυτότητα του τέταρτου δήμιου της ομάδας των τζιχαντιστών "Beatles". Ο El Shafee Elsheikh ήταν μέλος της ομάδας "Beatles".

Ο 27χρονος El Shafee Elsheikh, από το δυτικό Λονδίνο, πιστεύεται ότι βρίσκεται πίσω από τον βασανισμό και τη δολοφονία 27 ομήρων που κρατούνταν από την ομάδα “Beatles”, μέλη της οποίας ήταν οι Mohammed Emwazi, Aine Davis και Alexandra Kotley, ενώ ονομάστηκαν έτσι λόγω της αγγλικής τους εμφάνισης.

Η μητέρα του Maha Elgizouli δήλωσε στο Buzzfeed News πως ο γιος της είχε ριζοσπαστικοποιηθεί πριν φύγει για τη Συρία το 2012. Πιστεύεται ότι εξακολουθεί να ζει στη Συρία με τις 2 συζύγους και τα 2 μικρά παιδιά του που γεννήθηκαν εκεί.

“Τα παιδιά μου ήταν τέλεια. Μια μέρα συνέβη ξαφνικά” είπε η μητέρα του που τον περιέγραψε ως ένα πολύ καλό παιδί που εργαζόταν ως μηχανικός πριν γίνει ένας από τους πλέον καταζητούμενους τρομοκράτες στον κόσμο. Επηρεάστηκε πολύ όταν ο μεγαλύτερος αδερφός του Khalid μπήκε στη φυλακή και επηρεάστηκε από τον ριζοσπαστικοποιημένο ιεροκήρυκα του μίσους Hani al-Sibai.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρεζά Παχλαβί: Βήμα βήμα το σχέδιο του γιου του τελευταίου σάχη για την ανατροπή καθεστώτος Χαμενεΐ στο Ιράν
Ο Ρεζά Παχλαβί, γιος του τελευταίου σάχη, μιλά για πρώτη φορά και τόσο αναλυτικά στο Politico για το πώς μπορεί να πέσει το καθεστώς του Αγιατολάχ Χαμενεΐ και την επόμενη μέρα στο Ιράν
Διαδηλωτές κρατούν τη φωτογραφία του Ρεζά Παχλαβί
Σάλος στις ΗΠΑ: Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Άκμαν δώρισε 10.000 δολάρια για τον πράκτορα της ICE που σκότωσε εν ψυχρώ τη Ρενέ Γκουντ στη Μινεάπολη
Ο δισεκατομμυριούχος κοινοποίησε τον έρανο στην πλατφόρμα X, δηλώνοντας ότι πιστεύει στην αρχή «αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου» και ότι σκόπευε να στηρίξει έναν αντίστοιχο έρανο για την οικογένεια της Γκουντ
O δισεκατομμυριούχος Μπιλ Άκμαν