Κόσμος

ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τράμπ κέρδισε το χρίσμα για τις εκλογές!

Ο Ντόναλντ Τράμπ, έφτασε στον μαγικό αριθμό εκλεκτόρων προκειμένου να πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών έτσι ώστε να είναι υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Επίσημα η ανακήρυξή του θα γίνει στο συνέδριο του κόμματος στο Οχάϊο τον Ιούλιο. Ένας υποψήφιος για να πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάων χρειάζεται 1237 εκλέκτορες και ο Τράμπ πήρε 1238! Με άλλους 303 εκλέκτορες να μην έχουν ακόμα αποφασίσει – αυτό θα γίνει στις 7 Ιουνίου – ο Τράμπ θα ξεπεράσει κατά πολύ τοόριο ασφαλείας και έτσι δεν θα ε΄χει πρόβλημα στο Οχάϊο τον Ιούλιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Serial killer στην Αργεντινή: Βρήκαν οστά και κομμένη μύτη στο σπίτι του – Τους ξεγελούσε με προσφορές για δουλειά και τους δολοφονούσε
Ανθρώπινα οστά και υπολείμματα εντοπίστηκαν στο σπίτι 37χρονου στην επαρχία Χουχούι – Τα εγκλήματα φέρεται να διαπράχθηκαν κάθε Παρασκευή
Περιπολικό στην Αργεντινή
Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί να πάρει τον έλεγχο της Ουάσιγκτον εξαιτίας της βίας ανηλίκων: «Να διώκονται σαν ενήλικες και να φυλακίζονται από τα 14»
«Αν οι τοπικές αρχές δεν φροντίσουν να ανακτηθεί ο έλεγχος «γρήγορα» εφαρμόζοντας μέτρα "δεν θα έχουμε άλλη επιλογή παρά να προχωρήσουμε σε ομοσπονδιακό έλεγχο" της πόλης»
Ο Ντόναλντ Τραμπ 6