Ελλάδα

Στο ΤΑΙΠΕΔ η πορεία των λιμενεργατων

Στο ΤΑΙΠΕΔ έφτασε η πορεία των λιμενεργατών που πραγματοποιούν διαμαρτυρία για την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών

Όπως καταγγέλλουν στο newsit.gr, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ “μας εξαπάτησε καθώς προχώρησε στην ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση των λιμανιών σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη”.

Το γεγονός αυτό όπως επισημαίνουν “θα έχει δυσάρεστες συνέπειες στην οικονομία. Από τις ιδιωτικοποιήσεις ο λογαριασμός θα είναι μείον. Γι αυτό και σήμερα διαμαρτυρόμαστε”.

Οι εργαζόμενοι ζητούν οι εταιρείες να μην ιδιωτικοποιηθούν “στο όνομα μιας δήθεν ανάπτυξης που δεν θα έρθει ποτέ και ο λογαριασμός θα πάει στους πολίτες. Τις επόμενες μέρες θα λάβουμε νέες αποφάσεις για μαζικότερες κινητοποιήσεις”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε δεσμευθεί πως δεν θα προχωρήσει σε καμία ιδιωτικοποίηση παγώνοντας για ορισμένους μήνες τις ιδιωτικοποιήσεις, πράξη στην οποία προχώρησε τελικά.


 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοιχτά τα μπλόκα των αγροτών σε Μάλγαρα, Ευζώνους, Προμαχώνα και Νίκη - Από Σάββατο κλείνει η Περιμετρική Πατρών
Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου οι αγρότες του μπλόκου των Ευζώνων θα πραγματοποιήσουν πορεία με αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ στην πόλη του Κιλκίς
Αγρότες στα μπλόκα 36
Πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι για τον 16χρονο που τραυματίστηκε από όπλο στη Φιλιππιάδα - Κρίσιμη η κατάστασή του
Ο ανήλικος είχε πάρει το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του και βγήκε στην αυλή του σπιτιού του στη Φιλιππιάδα για να κυνηγήσει πουλιά όταν για άγνωστο λόγο αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι
Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης