Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανατριχίλα! Κουβαλά στα χέρια 24χρονη πριν τον φρικτό βιασμό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανατριχίλα! Κουβαλά στα χέρια 24χρονη πριν τον φρικτό βιασμό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βιαστή 24χρονης έχουν εξαπολύσει οι αρχές στο Leeds. Βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα δείχνει τον άγνωστο άντρα να κουβαλά τη νεαρή κοπέλα στα χέρια, μεταφέροντάς τη στο σημείο όπου ακολούθησε ο φρικτός βιασμός της.

Στο βίντεο φαίνεται να περπατά στο κέντο της πόλης λίγο πριν πέσει πάνω στην 24χρονη γύρω στις 5 τα ξημερώματα. Το θύμα πήγαινε να πάρει ταξί μετά από βραδινή έξοδο όταν την πλησίασε ο καλοντυμένος άντρας. Μίλησε και περπάτησε μαζί της μέχρι που έφτασαν στην Dortmund Sqaure όπου την πήρε στην αγκαλιά του και τη μετέφερε στο σημείο της επίθεσης, στο Mark Lane. Ο μαύρος άντρας, γύρω στα 30 με 40, φορούσε μακρύ μαύρο παλτό και μαύρο παντελόνι.

“Τα πλάνα είναι σαφώς ενοχλητικά. Φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε τη συναίνεση του θύματος. Δίνουν μια πραγματικά σκληρή απεικόνιση της σοβαρής φύσης του αδικήματος και ελπίζουμε οι πολίτες να μας βοηθήσουν στον εντοπισμό του”, σημείωσε εκπρόσωπος των αρχών. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί εξέτασαν καρέ καρέ τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας στο κέντρο της πόλης και έχουν εντοπίσει τον ύποπτο σε διάφορα σημεία. Φαίνεται να περιφέρεται άσκοπα σε έναν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του ξενοδοχείου Malmaison στο Swinegate.

“Φαίνεται να πλησιάζει μια άλλη γυναίκα γύρω στις 4.45 τα ξημερώματα. Το βίντεο δεν είναι πολύ καθαρό αλλά φαίνεται μια λευκή γυναίκα που φορά φούστα. Απευθύνουμε έκκληση σε αυτή τη γυναίκα να επικοινωνήσει μαζί μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι έψαχνε κάποια γυναίκα να επιτεθεί πριν εστιάσει στο θύμα”. Οι αρχές έχουν το DNA του δράστη από το θύμα και αναζητούν στοιχεία για τον εντοπισμό του, καλώντας όποιον έχει στοιχεία να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε