Πολιτική

Τζιτζικώστας: Το μνημόνιο Τσίπρα καταστρέφει οικογένειες και επιχειρήσεις

Στην Καστοριά ολοκληρώθηκε απόψε η διήμερη περιοδεία του υποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα, στη Δυτική Μακεδονία. Νωρίτερα, ο κ. Τζιτζικώστας έστειλε «μήνυμα ενάντια στην υπερφορολόγηση των πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» από το Νεστόριο Καστοριάς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Το μνημόνιο Τσίπρα καταστρέφει τις οικογένειες και τις ελληνικές επιχειρήσεις. Με τη φοροεπιδρομή και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά. Η ανάπτυξη μένει πίσω. Και βέβαια με όλη αυτή την υπερβολική φορολογία δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να στηριχθούν οι αδύναμοι συμπολίτες μας» επεσήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Στο Νεστόριο, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφθηκε το δημαρχείο και συναντήθηκε με το δήμαρχο Πασχάλη Γκέτσιο και τη δημοτική του ομάδα και αργότερα με πολίτες και καταστηματάρχες, που του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε στη συνέχεια την Καστοριά και συναντήθηκε με το δήμαρχο Ανέστη Αγγελή και μέλη της δημοτικής ομάδας καθώς και με τα μέλη της ΝΟΔΕ Καστοριάς και ολοκλήρωσε την επίσκεψη του με βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε με πολίτες και με συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Νωρίτερα το απόγευμα, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφθηκε και το Άργος Ορεστικό, όπου είχε επαφές με πολίτες, περιόδευσε στα καταστήματα και το κέντρο της πόλης και συναντήθηκε με τοπικά κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ορισμένοι οραματίζονται επιστροφή στο καταστροφικό 2015, η ΝΔ σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030
«Η Ιστορία μπορεί να μην επαναλαμβάνεται, αλλά τιμωρεί όποιους την ξεχνούν. Ειδικά όταν οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας ζητούν να τους εμπιστευτούν ξανά» τόνισε ο πρωθυπουργός στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
117
Αλέξης Τσίπρας: Eπιβολή πατριωτικής εισφοράς στα υπέρμετρα κέρδη των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων
«Είναι δύσκολο να γίνουν όλα αυτά; Όσο δύσκολο είναι να έχεις το θάρρος να συγκρουστείς με τα συμφέροντα και την ευθύνη να στηρίξεις την κοινωνία» λέει ο πρώην πρωθυπουργός σε βίντεό του στα social media
Αλέξης Τσίπρας, 11ο Φόρουμ των Δελφών
27
Η Μαρία Καρυστιανού και επίσημα στην ηγεσία του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών – Μέσα στον Μάιο η παρουσίαση του νέου κόμματος
«Δεν είμαστε απλώς μια ομάδα, είμαστε μία μεγάλη οικογένεια που μεγαλώνει συνεχώς, επειδή την ενώνει η αλήθεια και η αγάπη για το δίκαιο», υπογραμμίζει η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 51