Αθλητικά

Ανακοίνωσε το σούπερ φιλικό με Ίντερ η ΑΕΚ!

Την ιταλική Ίντερ θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ σε διεθνές φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 16 Αυγούστου στο Stadio del Conero στην Ανκόνα. Η ώρα έναρξης του αγώνα θα αποφασισθεί από τις δύο ομάδες μέχρι τις 10 Αυγούστου.

Πρόκειται για το τρίτο φιλικό παιχνίδι στην ιστορία των δύο ομάδων, που θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια και δύο μέρες από το φιλικό στην Πίζα της Ιταλίας στις 14 Αυγούστου 2004, όταν οι «νερατζούρι» είχαν επικρατήσει με 5-1 στο πλαίσιο του τουρνουά Sky Trophy.

ΑΕΚ και Ίντερ συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε φιλική αναμέτρηση στις 3 Νοεμβρίου του 1965 σε πανηγυρικό φιλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια μπροστά σε 20.000 οπαδούς, όταν η Ενωση με τον Τρύφωνα Τζανετή στον πάγκο της είχε επικρατήσει με 2-1 της Ίντερ του Xελένιο Χερέρα με τα γκολ του Ανδρέα Σταματιάδη και Κώστα Νικολαΐδης.

ΑΕΚ και Ίντερ έχουν βρεθεί αντιμέτωπες και έξι φορές κατά το παρελθόν (1971, 1986, 2002) στο πλαίσιο των διοργανώσεων της UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα