Οικονομία

Επικεφαλής τραπεζικού κολοσσού: Διαχειρίσιμη τυχόν ελληνική χρεοκοπία κατά το ΔΝΤ

Μόλις είχα συνάντηση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Εκεί, οι περισσότεροι εκτιμούν ότι μια στάση πληρωμών της Αθήνας θα είναι συστημικά ελεγχόμενη, δηλώνει ο Α. Βέμπερ, επικεφαλής της ελβετικής τράπεζας UBS.

Τα στελέχη του ΔΝΤ εκτιμούν πως μια χρεοκοπία της Ελλάδας θεωρείται από το ΔΝΤ ολοένα και περισσότερο ως συστημικά ελεγχόμενη, τοννίζει ο Άξελ Βέμπερ.
Ο ίδιος αποκάλυψε το περιεχόμενο των συνομιλιών του με στελέχη του ΔΝΤ.
”Μόλις είχα συνάντηση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Εκεί, οι περισσότεροι εκτιμούν ότι μια στάση πληρωμών της Αθήνας θα είναι συστημικά ελεγχόμενη”.

Πηγή Euro2day

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης στο ECOFIN: «Ζητάμε παράταση στην εξαίρεση της φορολογίας καυσίμων για αγροτικό τομέα, ναυσιπλοΐα και αεροπλοΐα»
«Είμαστε στην πρωτοπορία της πράσινης μετάβασης, με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ευρώπη», τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών
Ο υπουργός Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης