Οικονομία

Αντιπρόεδρος Κομισιόν: Ελάχιστη η πρόοδος – Στο ”φλου” οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα

''Οι διαπραγματεύσεις με την Αθήνα πρέπει να ολοκληρωθούν κατά τον Μάιο ή κάπου εκεί" δήλωσε ο Βάλντις Ντομπρόβσκις, εξηγώντας πως δεν περιμένει τώρα καμία συμφωνία αφού, κατά τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, η πρόοδος της Ελλάδας δεν είναι ικανοποιητική.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις δήλωσε σήμερα ότι δεν περιμένει μία συμφωνία στις τεχνικές διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα τον Απρίλιο, λέγοντας ότι οι συνομιλίες μπορεί να συνεχισθούν μέχρι τον επόμενο μήνα, και, άρα, μετά την προθεσμία της 30ής Απριλίου.

“Πρέπει να προχωρήσουμε τις τεχνικές συνομιλίες και να τις ολοκληρώσουμε περί τον Μάιο ή κάπου εκεί“, δήλωσε ο Ντομπρόβσκις στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD, προσθέτοντας ότι είναι σημαντικό όλες οι πλευρές, περιλαμβανομένης της Ελλάδας, να παραμείνουν προσηλωμένες στις δεσμεύσεις τους. “Οι συνομιλίες συνεχίζονται. Η πρόοδος δεν είναι ικανοποιητική“, είπε.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα