Ελλάδα

Ανατριχίλα: Τι είχε ανεβάσει στο Facebook ο παιδεραστής του Περιστερίου

Ψεύτικο προφίλ στο Facebook διατηρούσε ο 40χρονος παιδόφιλος του Περιστερίου, Φίλιππος Λεβέντος, που συνελήφθη λίγο πριν βιάσει στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του ένα 13χρονο αγόρι.

Ο 40χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στο Facebook, μέσα από την οποία παγίδευε τα ανήλικα θύματά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Λεβεντός εμφανιζόταν ως Κωνσταντίνος Γεωργιαδάκης.

Στις 14 Φεβρουαρίου είχε κάνει μια ανάρτηση που μόνο φρίκη μπορεί να προκαλέσει: “Ποιος μπέμπης είναι για π… σήμερα” έγραφε!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Είχε εκπαιδευτεί στη χρήση υδατοστεγών πορτών ο 20χρονος που σκοτώθηκε στο πλοίο – Τι λένε πηγές από την εταιρεία
«Η διαδικασία προβλέπει οι συγκεκριμένες πόρτες να ανοίγουν πλήρως και ο ναυτικός πρέπει να περιμένει να ολοκληρωθεί το άνοιγμα προκειμένου να την περάσει»
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ 21