Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του ο Ρότσα

Η επιστροφή του Χουάν Ραμόν Ρότσα στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός! Ο άλλοτε παίκτης και προπονητής του Παναθηναϊκού, που δοξάστηκε με τη φανέλα του τριφυλλιού και οδήγησε τους πράσινους έως τους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ, επιστρέφει στο επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Ο Ρότσα θα αναλάβει χρέη σκάουτερ, έχοντας ως κύρια αντικείμενο την αγορά της Λατινικής Αμερικής, την οποία και γνωρίζει άριστα.

Ο Αργεντίνος αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα από το 1979 ως το 1984, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα κι ένα Σούπερ Καπ, ενώ αγαπήθηκε από την πράσινη κερκίδα όσο λίγοι ξένοι παίκτες, ενώ πήρε και την ελληνική υπηκοότητα.

Επέστρεψε ως προπονητής τη διετία 1994-1996 (κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ), το 1999 και το 2012, ενώ πέρασε και από τον πάγκο της ομάδας νέων του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα