Ελλάδα

2.587 προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού

Από καθαριστές και φύλακες μέχρι μηχανικούς και αρχαιολόγους αναζητά το υπουργείο Πολιτισμού που “τρέχει” μια σειρά διαγωνισμών για την πρόσληψη προσωπικού.

Οι διαγωνισμοί θα “τρέξουν” τις επόμενες ημέρες και αφορούν σε 1.129 θέσεις φυλάκων (ημέρας και νύχτας), 418 θέσεις για καθαριστές και εργάτες (βασικής εκπαίδευσης), 80 θέσεις αρχιτεκτόνων, 113 θέσεις Αρχαιολόγων, 91 θέσεις διοικητικών υπαλλήλων,48 θέσεις πολιτικών μηχανικών, 148 θέσεις συντηρητών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ευάγγελος Βενιζέλος για την συζήτηση στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ευτελισμός των θεσμών – κρίση νομιμοποίησης του Κοινοβουλίου»
Σφοδρή επίθεση από τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τη χθεσινή διαδικασία στη Βουλή για τις προτάσεις για σύσταση Προανακριτικής για τον ΟΠΕΠΕΚΕ κατά Βορίδη και Αυγενάκη και τις επιλογές της κυβερνητικής πλειοψηφίας
Ο Ευαγγελος Βενιζέλος 1