Πολιτική

“Έλα βρε Κώστα να το κάψουμε”

Λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι βουλευτές ήταν χαλαροί και έδειχναν να το διασκεδάζουν κιόλας.

Η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Μάρκου από τα έδρανα της Βουλής, περιμένοντας την έναρξη της ψηφοφορίας σκέφτηκε να ακούσει ένα τραγουδάκι από το smartphone.

Έτσι και θα έφτιαχνε το κέφι της μέσα σε ένα άσχημο πολιτικό κλίμα, αλλά και δεν θα άκουγε και τα σχόλια των άλλων βουλευτών για τη θετική της ψήφο.

Κοντά της έσπευσε ο “γαλάζιος” βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος και τότε εκείνη έσπευσε να του δώσει τα ακουστικά από το smartphone για να ακούσουν μαζί το τραγουδάκι και να διασκεδάσουν από κοινού.

Εκείνος βέβαια σαν κύριος δεν της χάλασε το χατίρι και περνούσαν αυτοί καλά και… εμείς καλύτερα;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Καρυστιανού στο μπλόκο της Νίκαιας: «Το νέο κόμμα σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο της κοινωνίας» – Το μήνυμα προς τους αγρότες
«Ο μεγάλος αγώνας που ξεκίνησε με τη δικαίωση της κόρης μου έχει καταλήξει σε μία μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς σε ένα όραμα για μία ελεύθερη Ελλάδα»
Η Μαρία Καρυστιανού επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια Λάρισας
9
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
Στο σύντομο βίντεο στο TikTok, δεν έλειψε και μια χιουμοριστική νότα, καθώς πριν ξεκινήσει την τοποθέτησή του, αστειεύεται λέγοντας ότι πρώτα πρέπει να φτιάξει τα μαλλιά του
Κυριάκος Μητσοτάκης για δημόσια πανεπιστήμια: «Διαγράψαμε 308.000 φοιτητές-φαντάσματα – Καμία ενεργή κατάληψη στο τέλος του 2025»
23
Ορκίστηκε ο νέος Μουφτής Διδυμοτείχου Εμίν Σερίφ – Ιστορική μέρα για την Πολιτεία και τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης
«Η ενότητα, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και η κοινή μας προσήλωση στην ειρήνη και την ευημερία αποτελούν θεμέλιο για το μέλλον» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, και ο Μουφτής Διδυμοτείχου, Εμίν Σερίφ