Πολιτική

Στα κάγκελα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αρχιεπίσκοπος δεν είπε ποτέ στον Τσίπρα να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας

«Ψευδή δημοσιεύματα που προκαλούν και προσβάλλουν τον Αρχιεπίσκοπο» χαρακτηρίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τις αναφορές που εμφανίζουν τον κ. Ιερώνυμο να έχει πάρει θέση υπέρ της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι ίδιες πηγές λένε επίσης ότι κατ’ ιδίαν συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε ποτέ και ο διάλογος που είχαν οι δύο άνδρες έγινε ενώπιον συνεργατών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες κύκλοι του Αρχιεπισκόπου αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης «Δεν υπέπεσε στην αντίληψή τους τέτοιος διάλογος».

Εξάλλου η Κουμουνδούρου σε άτυπο σχόλιο της χαρακτηρίζει “ανυπόστατα” τα δημοσιεύματα για τη ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζουν τον Αλέξη Τσίπρα να ζητά τη διάλυση της ΔΗΜΑΡ.

“Όσο πιο μεγάλος είναι ο πανικός του κυβερνητικού σχήματος εξαιτίας της επικείμενης κατάρρευσης του, τόσο πιο εξωφρενικές είναι και οι δήθεν αποκαλύψεις συγκεκριμένων μέσων” τονίζει χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: 2 δισ. € τους επόμενους μήνες για στήριξη εισοδήματος - Έκτακτη ενίσχυση για κτηνοτρόφους που έχασαν ζώα από ευλογιά, νέα μέτρα για το στεγαστικό
«Επιλέγω συνειδητά να μη σχολιάσω τίποτα δημόσια απ'όσα λέει ο Αντώνης Σαμαράς» - «Εγώ δεν θα έμπαινα σε πλοίο με καπετάνιο που το έριξε στα βράχια» είπε για τον Αλέξη Τσίπρα
Κυριάκος Μητσοτάκης
106
Το «φάντασμα» της ακυβερνησίας μετά τις εκλογές και η ανησυχία του ΠτΔ – Τα σενάρια για την ημερομηνία των εκλογών
«Ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας περιλαμβάνει το ενδιαφέρον για την πολιτική σταθερότητα και θα ήταν θεσμικά μυωπικό, ίσως και ανεύθυνο να αποφύγει να επισημάνει τον κίνδυνο της αστάθειας»
Κωνσταντίνος Τασούλας 9
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μαξίμου: «Να ανέβει το ελληνικό τένις ακόμα πιο ψηλά»
Στις 8 Νοεμβρίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι στον τελικό του ATP 250 της Αθήνας, κατακτώντας στα 38 του χρόνια τον 101ο τίτλο του στο ανδρικό tour
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς
9
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου