Ελλάδα

Ποτάμι: Να φύγει ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ύδρας

Την άμεση απομάκρυνση του διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Ύδρας, ενός αστυνομικού “που εκμεταλλεύεται διάτρητες διαδικασίες και παραθυράκια και παραμένει εδώ και τρεις μήνες στη θέση του (από τότε δηλαδή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση του με τον ναζισμό), παρότι έχουν διαταχθεί διάφορες ΕΔΕ”, ζητάει το Ποτάμι.

Σε ανακοίνωσή του, το Ποτάμι αναφέρει πως ο διοικητής του ΑΤ Ύδρας “πυροβολούσε πάνω από τον τάφο του δικτάτορα Παπαδόπουλου, χαιρετούσε ναζιστικά μπροστά από το τρένο του Χίτλερ (το 2011), ενώ έχει κατηγορηθεί και για βιαιοπραγία κατά αστυνομικού”.

Επισημαίνει, επίσης: “στις 18 Νοεμβρίου απερρίφθη και η τελευταία αίτηση αναστολής κατά της απόφασης του Ανώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων της ΕΛΑΣ και διετάχθη ξανά η άμεση μετάθεσή του από το νησί της Ύδρας, η απόφαση δεν εφαρμόζεται ούτε και τώρα”.

Το Ποτάμι καλεί “τον αρχηγό της Αστυνομίας να ξεπεράσει τα “γραφειοκρατικά εμπόδια” και να τον μετακινήσει άμεσα από την σημαντικά συμβολική θέση του διοικητή αστυνομικού τμήματος”.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κρίση των Ιμίων: Η αποκωδικοποίηση των επιχειρήσεων, το τακτικό πλεονέκτημα στο πεδίο και τα στρατηγικά λάθη
Η «διαφωνία χαρακτήρων» της ελληνικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, οι κανόνες εμπλοκής που περίμενε ο Στόλος αλλά δεν πήρε ποτέ και τα διδάγματα του 1987 που λησμονήθηκαν
Η ομάδα των Τούρκων βατραχανθρώπων αποχωρεί από την δυτική Ίμια το πρωί της 31ης Ιανουαρίου 1996
Έπεσαν σοβάδες σε τάξη δημοτικού σχολείου στο Γαλάτσι - Από τύχη δεν τραυματίστηκαν μαθητές και δάσκαλοι
Το σοβαρό ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου - Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καταγγέλλει πως το κτίριο είναι παλιό και δεν έχουν γίνει έργα συντήρησης
Σοβάδες