Ελλάδα

Αμφίπολη: Ο Κούδας, ο Αλέξανδρος και μια… μπουγάτσα! Σατυρικό video για τις ανασκαφές

Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο "Μέγας Αλέξανδρος" του ποδοσφαίρου Γιώργος Κούδας, μια... μπουγάτσα και ο Λευκός Πύργος βρέθηκαν κατά τις ανασκαφές στην Αμφίπολη!

Ένα σατυρικό video της ομάδας +Τεχνία έχει γίνει… viral τις τελευταίες ώρες και σαρώνει το διαδίκτυο, σχολιάζοντας με έναν ευρηματικό τρόπο τις ανασκαφές στο λόφο Καστά, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τον περασμένο Αύγουστο.

Όλοι ψάχνουν τον “ένοικο” του τάφου και φαίνεται πως η Αμφίπολη κρύβει… πολλά.

Πρώτα απ’ όλα μια προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη συνέχεια μια μικρογραφία του Λευκού Πύργου, μια μπουγάτσα τυλιγμένη σε χαρτί και στο τέλος μια φωτογραφία του Γιώργου Κούδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!



Η εικόνα είναι “ντυμένη” με τη φωνή της Κατερίνας Περιστέρη και τις δηλώσεις της όπου εξέφραζε παράπονα για συναδέλφους της αρχαιολόγους και τις εκτιμήσεις που έκαναν για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης…

Δείτε το σατυρικό video

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους «τιμωρούς παιδόφιλων» – Οι επιθέσεις «καρμπόν» με τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η συνομιλία που είχε ο 48χρονος στα social media ήταν η παγίδα των δραστών που αυτοαποκαλούνται «τιμωροί παιδόφιλων»
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας