Ο Γιάννης Αναστασίου έσπευσε να καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές, σχετικά το ενδιαφέρον που προέκυψε από την πλευρά της Γκενκ, μιλώντας τους πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης
Click 4more: Πρόταση σε Αναστασίου από Γκενκ! Ενημερώθηκε ο Αλαφούζος
Ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, τονίζοντας πως “… Επειδή θα διαβάσετε διάφορα να ξέρετε ότι συνεχίζουμε μαζί και σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους στα παιχνίδια που ακολουθούν”.
Στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Γιώργο Κουτρουμπή να προπονείται ατομικά, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς!
Με το ματς με τη Μίντιλαντ να είναι… προ των πυλών, θεωρείται πολύ δύσκολο ο νεαρός αμυντικός να προλάβει να θέσει εαυτό στη διάθεση του 41χρονου προπονητή. Από εκεί και πέρα, μέρος του προγράμματος ακολούθησε και πάλι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, κάτι που πιθανότατα τον θέτει εκτός του παιχνιδιού με τους Δανούς.
Διαβάστε ακόμα…
Πρόταση σε Αναστασίου από Γκενκ! Ενημερώθηκε ο Αλαφούζος
Παναθηναϊκός: Η συμφωνία για Μπερίσα και ο… Σακίλ
Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο… ανυπόμονος Αλφάρο
Θέλει και Μπερίσα ο Παναθηναϊκός
Ανεβάζει ρυθμούς ο Κλωναρίδης – Ελπίζει για Μίντιλαντ
Παναθηναϊκός: “Υπέρβαση” με… άδεια Αλαφούζου
Παναθηναϊκός: Η Δευτέρα του… Αλφάρο