Πολιτική

Ποτάμι: Και για τον Αλέξη θα είναι η πρώτη του φορά – ΒΙΝΤΕΟ

 Το τρίτο διαφημιστικό σποτ του Ποταμιού για τις ευρωεκλογές είναι γεγονός και αυτή τη φορά η πρώτη φορά έχει να κάνει με ένα νεαρό αγόρι. 

 Μετά το σάλο που ξέσπασε για το διαφημιστικό σποτ του Ποταμιού με τη νεαρή γυναίκα να μιλάει για πρώτη φορά… που θα πάει να ψηφίσει και τις αντιδράσεις για σεξιστικό περιεχόμενο, ήρθε η σειρά της πρώτης φοράς, αλλά αυτή τη φορά με άντρα. 

Στο πρώτο σποτ έδειχνε μία γυναίκα που μιλούσε για την πρώτη της φορά και ενώ όλα έδειχναν πως μιλούσε για την πρώτη της φορά στον έρωτα, τελικά έφτανε να μιλήσει για την πρώτη της φορά που θα ψηφίσει. 

Ο κ. Θεοδωράκης που διεμήνυσε σε όλους τους τόνους πως δεν τον κάμπτει καμία αντίδραση και εκείνου προσωπικά του αρέσουν πολύ αυτά τα σποτάκια, ήρθε η σειρά και για το νέο σποτάκι με άντρα αυτή τη φορά. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13