Media

Διπλό… χτύπημα από τον Λαζόπουλο

Το δεύτερο μισό της σεζόν επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο ο Λάκης Λαζόπουλος και μάλιστα θα αποζημιώσει τους τηλεθεατές, αφού θα έχει διπλή παρουσία στη συχνότητα του ALPHA.

Κατ’ αρχάς, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα η σειρά «Δια ταύτα» στην οποία θα παρακολουθούμε ιστορίες που καταλήγουν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η σειρά φέρει την υπογραφή του Λάκη που έχει κάνει την επιμέλεια, ενώ έχει γράψει και τα έξι από τα δώδεκα επεισόδια που θα προβληθούν από το κανάλι της Κάντζας. Τα σενάρια των υπόλοιπων έξι επεισοδίων έχουν γράψει οι Μαρία Γεωργιάδου, Πάνος Έξαρχος, Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος και Βίκυ Κουκούτση.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Κώστας Κόκλας ως πρόεδρος, η Σοφία Μουτίδου ως αντιπρόεδρος και ο Κώστας Κορωναίος ως εισαγγελέας, ενώ κάτω από την έδρα του δικαστηρίου θα βρεθούν πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι Γιάννης Μπέζος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Απόστολος Γκλέτσος, Ελένη Γερασιμίδου, Μπέσυ Μάλφα, Σμαράγδα Καρύδη, Παναγιώτα Βλαντή, Φαίη Ξυλά, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Γεράσιμος Γεννατάς, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καστάνη και Έφη Παπαθεοδώρου, αλλά και οι Τάκης Ζαχαράτος, Τρύφωνας Σαμαράς και Λάκης Γαβαλάς ως «μάρτυρες-κλειδιά».

Στη σειρά θα εμφανιστούν και πολλοί γνωστοί μας τηλεοπτικοί ήρωες από τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» που ο Λαζόπουλος τους εμπλέκει στις δικαστικές ιστορίες.

Εκτός όμως, από το «Δια ταύτα», ο Λάκης θα τραβήξει ξανά κουρελού στο «Αλ τσαντίρι του» την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου και είναι σίγουρο ότι μετά από τόσους μήνες απουσίας έχει πολλά να πει. Με τον έως τώρα προγραμματισμό θα βγάλει στον αέρα τέσσερα «Τσαντίρια» με το πρώτο από Αθήνα, ενώ το δεύτερο θα βγει από τη Θεσσαλονίκη. Για τα υπόλοιπα δύο δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αλλά ένα πιθανό μέρος είναι η Μυτιλήνη. Μπορεί οι κάτοικοι του νησιού να απολαύσουν από κοντά το δημοφιλή δημιουργό, αλλά πολύ ωραία θα περάσουν και οι τηλεθεατές που θα συντονιστούν εκείνες τις μέρες στη συχνότητα του ALPHA.

Από την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το «Δια ταύτα» και από την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου σκοπεύει να υποδεχτεί τους τηλεθεατές στο «Αλ τσαντίρι νιουζ του». Κι είναι σίγουρο ότι πάλι θα βάλει φωτιά και στα μηχανάκια τηλεθέασης, αλλά και στα “θύματα” της σάτιράς του που θα… χτυπηθούν από τα νεύρα τους, όταν οι τηλεθεατές θα… χτυπιούνται στα γέλια!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας