Υγεία

Οι 250 “προύχοντες” του ΕΣΥ! Γιατροί δύο ταχυτήτων στα νοσοκομεία

Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να επιμένει και να διατυμπανίζει ότι όλοι οι γιατροί που θα μεταφερθούν από τον ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) στο ΕΣΥ, να πρέπει να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, αυτό όμως δεν ισχύει για όλους...Ποιοι είναι οι τυχεροί.

Τη σχέση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης θα πρέπει να αποδεχθούν οι περίπου 5500 γιατροί του ΕΟΠΥΥ για να ενταχθούν στο ΕΣΥ. Θα πρέπει δηλαδή να κλείσουν τα ιδιωτικά τους ιατρεία αφού υποχρεούνται να περάσουν πριν την αίτησή για πρόληψη από την εφορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Μηνιγγίτιδα στα παιδιά: Συμπτώματα, αίτια και η σημασία της έγκαιρης διάγνωσης
Ζητήστε αμέσως ιατρική φροντίδα εάν πιστεύετε ότι εσείς ή κάποιος στην οικογένειά σας ενδέχεται να έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα, καθώς μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες ή και να αποβεί μοιραία
iStock