Υγεία

Τέλος στις δωρεάν φυσικοθεραπείες από Δευτέρα! Έρχεται “μπλόκο” στον ΕΟΠΥΥ

Όλα τα είχαν οι Έλληνες ασθενείς και πληρωμένες από την τσέπη τους φυσικοθεραπείες θα πρέπει να κάνουν από την ερχόμενη Δευτέρα.

Με χρήματα από την τσέπη τους θα πρέπει -όπως όλα δείχνουν -να πληρώνουν τις φυσικοθεραπείες χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ καθώς οι φυσικοθεραπευτές όλης της χώρας προτίθενται να διακόψουν τη δωρεάν παροχή θεραπειών στους ασθενείς.

Αύριο Παρασκευή μάλιστα θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Αιτία τα νέα κουρέματα στα οποία έχει προχωρήσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, στα οφειλόμενα ποσά από τις αρχές του 2013 στον κλάδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακα αδυνατίσματος: Κιλά και προβλήματα υγείας επανέρχονται 2 χρόνια μετά τη λήξη της θεραπείας, δείχνουν μελέτες
Η μηνιαία επανάκτηση βάρους είναι ταχύτερη μετά τη λήψη των φαρμάκων αδυνατίσματος σε σχέση με τα προγράμματα συμπεριφορικής διαχείρισης βάρους, διαπίστωσαν οι ερευνητές
Image of an individual injecting insulin into their abdomen using a pen device. Demonstrates healthcare, diabetes management, and medication administration domestically, conveying a sense of responsibility and self-care.