Ελλάδα

Έδωσαν τα λεφτά που συγκέντρωσαν από τα κάλαντα για φιλανθρωπίες

 Σε μια μεγάλη πράξη ανθρωπιάς προέβησαν δύο παιδιά από το κατηχητικό της ενορίας της Παναγίας των Ξένων στη Λευκάδα, αφού έδωσαν τα λεφτά που συγκέντρωσαν από τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον οίκο πρόνοιας της Μητρόπολης.

 Ο Στέφανος και ο Βάιος, μαθητές του δημοτικού, αντί να ξοδέψουν τα χρήματα που κέρδισαν για τους εαυτούς τους, προτίμησαν να τα χαρίσουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ DOGMA.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος 55χρονος που παρενοχλούσε 4χρονο κοριτσάκι και έστελνε ερωτικά γράμματα σπίτι του στην Θεσσαλονίκη - «Δεν την έχω πειράξει ποτέ»
Οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε από τις συστάσεις που του έγιναν συνεχίζοντας να την παρενοχλεί
Ανήλικη 1