Ελλάδα

Στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στη Λαμία έχουν σεφ! Παρουσιάστηκε ο Σκαρμούτσος

Παρουσιάστηκε χθες στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Λαμίας (ΚΕΥΠ) ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος. Προέρχεται από ανυποταξία και ως 43 ετών θα κάνει 45 ήμερες θητεία και το υπόλοιπο, αν θέλει, θα το εξαγοράσει.

Ο σεφ που έκανε και κάνει καριέρα ”αρχιμάγειρα” σε μαγαζιά, τηλεοπτικού κριτή νέων μαγείρων, περιηγητή- μάγειρα και δάσκαλου σε Σχολή μαγειρικής, επρόκειτο να καταταγεί, ως ανυπότακτος, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) Λαμίας, αλλά ζήτησε και πήρε τελευταία στιγμή αναβολή ”για κοινωνικούς λόγους”.

Διαβάστε περισσότερα στο www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
2026 ευχές μέσα από την καρδιά μας
Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας ήταν μεστή σε γεγονότα και η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο newsit.gr μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με ταχύτητα και εγκυρότητα.
Ales Utouka 5