Ελλάδα

Βρέθηκαν 240 κιλά ακατάλληλης μυζήθρας

Μυζήθρα, συνολικού βάρους 240 κιλών, άγνωστης προέλευσης, κατασχέθηκε και καταστράφηκε από τους ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Συγκεκριμένα οι ελεγκτές, σε ψυκτικούς θαλάμους εγκατάστασης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, εντόπισαν και κατάσχεσαν έξι πλαστικά δοχεία, των 40 κιλών το καθένα, από τα οποία απουσίαζε η προβλεπόμενη από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανση επί της συσκευασίας.

Το παραπάνω τρόφιμο χαρακτηρίστηκε μη ασφαλές, ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, αποσύρθηκε από την αγορά και καταστράφηκε, αφού ο ιδιοκτήτης της εν λόγω επιχείρησης παραιτήθηκε του δικαιώματος της ένστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανησυχία στη Βρετανία! Η κρίση οδηγεί στα …burger!

Οργανώστε το ψυγείο σας και χάστε κιλά!

10 τρόφιμα που μπορείς να αλλάξεις στη διατροφή σου και να χάσεις κιλά

490 κιλά κατεψυγμένα ψάρια ακατάλληλα για τους καταναλωτές

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
2026 ευχές μέσα από την καρδιά μας
Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας ήταν μεστή σε γεγονότα και η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο newsit.gr μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με ταχύτητα και εγκυρότητα.
Ales Utouka 5