Ελλάδα

Νεα επεισόδια αυτή την ώρα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης – ΜΑΤ εναντίον σχολικών φυλάκων

- Μπλόκο και αποδοκιμασίες στον υπουργό από τους σχολικούς φύλακες
- Τα ΜΑΤ άνοιξαν δρόμο για να περάσει ο Κ. Μητσοτάκης
- Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκησχολικών φυλάκων
- Ένταση και χημικά νωρίτερα για να ¨σπάσει” η κατάληψη της εισόδου
- Τρία άτομα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα
- Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Βασιλίσσης Σοφίας
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ - ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ η στιγμή που επιχειρούν δια της βιας να απομακρύνουν διαδηλωτή

Νεα ένταση αυτή την ώρα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης Η ένταση προκλήθηκε όταν τα ΜΑΤ επιχείρησαν να απομακρύνουν από τον δρόμο κάποιους από τους συγκεντρωμένους.


Μια τετραμελής αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων ανέβηκε στο γραφείο του υπουργού για να συζητήσουν το πρόβλημα των εργαζομένων που ζητούν αποκατάστασή τους σε νέα θέση του δημοσίου.

Το κλίμα ωστόσο εξακολουθεί να είναι τεταμένο, μετά την κατάληψη που επιχείρησαν τα ξημερώματα οι σχολικοί φύλακες και την επέβαση των ΜΑΤ με χημικά με αποτέλεσμα να μεταφερθούν κάποιοι από τους συγκεντρωμένους στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Με αίτημα να δουν τον υπουργό και να εξασφαλίσουν υπόσχεση πως στο σύνολό τους θα επιστρέψουν σε θέσεις του δημοσίου οι σχολικοί φύλακες κατέλαβαν την είσοδο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Λίγο μετά τις επτά το πρωί ωστόσο οι δυνάμεις των ΜΑΤ που έσπευσαν στο σημείο με τη χρήση χημικών απομάκρυναν τους σχολικούς φύλακες από την είσοδο με αποτέλεσμα τρία άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.


Η επέμβαση των ΜΑΤ εξόργισε τους σχολικούς φύλακες που κατέλαβαν τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.
Λίγο μετά τις οκτώ επιχείρησε να μπεί στο υπουργείο ο Κ. Μητσοτάκης, ωστόσο οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν κατά της αυτοκινητοπομπής αποδοκιμάζοντάς τον.

Τελικά ο κ. Μητσοτάκης άλλαξε κατεύθυνση και κινήθηκε προς τη Βουλή. Λίγο μετά τις 09:00 ο κ. Μητσοτάκης έφτασε τελικά στο υπουργείο όπου οι σχολικοί φύλακες τον υποδέχθηκαν ξανά με αποδοκιμασίες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Διαβάστε επίσης:

Κλειστή η κάθοδος της Β.Σοφίας από την ΠΟΕ – ΟΤΑ και τους σχολικούς φύλακες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιχειρηματίας κατήγγειλε αστυνομικούς για ξυλοδαρμό στη Μύκονο: Τον πέρασαν για τοξικομανή – «Μου χτύπησαν το κεφάλι πάνω στην πόρτα»
«Ο ένας με τραβούσε, μου είχε πιάσει το πόδι κάτω από το κάθισμα, και με τραβούσε με βία και με χτύπαγε από εδώ και από εκεί» λέει το 45χρονο θύμα
Περιπολικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ 1
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Ο 55χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κοκαΐνης και ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Καθηγητές γυμνασίου της Αχαΐας ξέχασαν 2 μαθήτριες σε κατάστημα εστίασης και έφυγαν - Ταξίδευαν με λεωφορείο για Θεσσαλονίκη
Οι καθηγητές του σχολείου, αφού επιβιβάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές δεν έκαναν καταμέτρηση των παιδιών, όπως συνηθίζεται, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω στο κατάστημα τα δύο κορίτσια
Σχολική τάξη 7