Πολιτική

Στα κάγκελα κυβερνητικοί βουλευτές για πλειστηριασμούς: “Στο διάολο οι τράπεζες!”

Η άρση του παγώματος των πλειστηριασμών για την Α κατοικία δεν θα είναι και μια τόσο εύκολη υπόθεση για την κυβέρνηση, αφού ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές αντιδρούν έντονα και δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν κάτι τέτοιο.

Μετά την Σοφία Βούλτεψη από τη ΝΔ που δήλωσε κατηγορητματικά αντίθετη και την Ζέτα Μακρή που είπε ότι δεν πρέπει να γίνει γρήγορα, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν διστάζουν να πουν ότι στο δίλημμα εκλογές ή αστεγοι θα προτιμήσουν το πρώτο.

Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής ο οποίος, μαζί με άλλους τουλάχιστον 10 κυβερνητικούς βουλευτές δηλώνουν αποφασισμένοι να καταψηφίσουν, είπε σήμερα μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο “Στο διάολο η τράπεζες! Τόσα χρήματα πήραν από την ανακεφαλαιοποίηση.”

Νωρίτερα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο.
Υποστήριξε πως είναι πολλοί οι βουλευτές από την συμπολίτευση οι οποίοι αντιδρούν στο άνοιγμα των πλειστηριασμών και θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.
Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: “εάν το δίλημμα είναι 1 εκατομμύριο ξεσπιτωμένοι ή εκλογές, τότε είναι εύκολο το δίλημμα. Δεν πρέπει κανείς να φοβάται τις εκλογές”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζάκρη: Καλύτερα εκλογές παρά 1 εκατ. ξεσπιτωμένοι

Ποιά ακίνητα θα βγουν πρώτα στο σφυρί – Όλα τα σενάρια που εξετάζονται για την άρση των πλειστηριασμών

ΑΝΕΛ: Στρατιές σύγχρονων αστέγων θα δημιουργήσει ο Στουρνάρας

ΥΠΟΙΚ: Σπάμε το κεφάλι μας να βρούμε τη χρυσή τομή στο ζήτημα των πλειστηριαμών

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητη η άρση του παγώματος πλειστηριασμών α’ κατοικίας

Στουρνάρας: Θα καταρρεύσουν οι τράπεζες αν δεν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης 1
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
46