Ελλάδα

Καμπανάκι κινδύνου στην αμυντική βιομηχανία και αγωνία για τα λουκέτα

Όσοι ασχολούνται με την αμυντική βιομηχανία στην Ελλάδα βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, αφού οι δημόσιες τοποθετήσεις αλλά και οι παρασκηνιακές κινήσεις και συζητήσεις εντός της κυβέρνησης δείχνουν ότι η προτεραιότητά της είναι να βάλει λουκέτο όπου μπορεί κι όχι να προσπαθήσει έστω να παρουσιάσει ένα πραγματικό σχέδιο σωτηρίας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ Τάσος Ροζολής με επιστολή του προς όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών επισημαίνει:

“-Επειδή τον τελευταίο καιρό ακούμε διάφορα δυσοίωνα και θλιβερά για την Εγχώρια Αμυντική Βιομηχανία (Κρατική και Ιδιωτική) και επειδή ο καθορισμός της Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανικής Στρατηγικής (ΕΑΒΣ), αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο ύπαρξης και επιβίωσης Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας ,θεωρώ απαραίτητο να σας αποστείλω τα συννημένα κείμενα που αφορούν το ιστορικό της υπόθεσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζουν τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ορθοπεδικό στην Κρήτη - «Μου έβγαλε τη μπλούζα και είπε να βάλω στο στόμα ένα γάντι»
Ο άνδρας καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο άσκησε έφεση και ως το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, παραμένει ελεύθερος - «Μας έλεγε "θα πεθάνεις αν δεν κάνει τη θεραπεία μου"» λένε τα θύματά του
Πηγή φωτογραφίας /iStock