Κόσμος

Ομολόγησαν ότι βίασαν ομαδικά Ελβετίδα τουρίστρια

Σοκ προκαλεί στην Ινδία ο ομαδικός βιασμός από 5 άνδρες μιας Ελβετίδας τουρίστριας ενώ έκανε διακοπές με το σύζυγό της.

Πέντε άνδρες παραδέχθηκαν πως συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό μίας Ελβετίδας παραθερίστριας στην κεντρική Ινδία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, τρεις μήνες αφότου ένα παρόμοιο περιστατικό με τραγική κατάληξη του θύματος είχε προκαλέσει κύμα αγανάκτησης σε όλη τη χώρα.

Το θύμα και ο σύζυγός του, που διέσχιζαν με ποδήλατο την Ινδία, είχαν εγκαταστήσει τη σκηνή τους σε ένα χωριό στο κρατίδιο Μάντια Πραντές, όταν μία ομάδα ανδρών επετέθη την Παρασκευή στο ζευγάρι και αφού ξυλοκόπησαν τον άνδρα βίασαν τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του.

Διαβάστε

Θύμα ομαδικού βιασμού Ελβετίδα τουρίστρια στην Ινδία

23χρονος Έλληνας συνελήφθη στις ΗΠΑ για βιασμό! 

Ηράκλειο: Αποπλάνησε 7χρονη – Την προσκάλεσε δήθεν για να παίξει με τον εγγονό του!

Αυτοκτόνησε ένας από τους βιαστές της 23χρονης Ινδής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πούτιν προσκαλεί δυτικούς πολέμιους της woke ατζέντας να μείνουν στη Ρωσία: Βίζα σε όσους «τιμούν τις παραδοσιακές ρωσικές ηθικές αξίες»
Το «Anti-Woke-Βίζα», όπως λέγεται ανεπίσημα το πρόγραμμα των θεωρήσεων βάσει κοινών αξιών, ξεκίνησε ο πρόεδρος Πούτιν τον Αύγουστο του 2024
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ
Τα τελευταία λόγια των πιλότων πριν την συντριβή του Air India - «Σταμάτησε η τροφοδοσία καυσίμων, πέφτουμε, βοήθεια»
Το προκαταρκτικό πόρισμα, που έδωσε στη δημοσιότητα η ινδική υπηρεσία έρευνας αεροπορικών δυστυχημάτων (AAIB), δεν καταλήγει σε κανένα συμπέρασμα για τα αίτια και δεν αποδίδει ευθύνες για το δυστύχημα
Συντριβή αεροπλάνου στην Ινδία