Κόσμος

Έκρηξη σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου

Οι πρώτες συνέπειες από την συνεχή αμφισβήτηση και τους φόβους για κατάρρευση της Τράπεζας Κύπρου, πιθανόν να ήταν η αιτία που άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικά σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στη Λεμεσό και επιχείρησαν να την τινάξουν στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ανταποκρίτριας μας στην Λεμεσό Έλενας Γεωργίου, δυο κουκουλοφόροι διέρρηξαν την κυρια είσοδο της τράπεζας με λιβέρι και έριξαν δοχείο με άφλεκτη υλη εντος του υποκαταστήματος.

Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της τράπεζας και αξιολογείται από την αστυνομία. Διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη Τζέντα τον Μάρτιο ο Ζελένσκι άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο απώλειας του 20% της Ουκρανίας: «Πάρε μαρκαδόρο και σχεδίαζε»
Όταν εκτυλίχθηκε ένα από τα πιο κρίσιμα επεισόδια των παρασκηνιακών διαπραγματεύσεων για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Αποκάλυψη New York Times
Ζελένσκι