Ελλάδα

Μετακομίζει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας

Σε κτίρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), (πρώην Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας), μεταφέρονται με απόφαση του υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση, υπηρεσίες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας της περιοχής των Αθηνών.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, η μετακίνηση γίνεται στα πλαίσια του περιορισμού των λειτουργικών δαπανών των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας και για την ορθολογικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Σώματος Επιθεώρησης.

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Υπηρεσία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) που σήμερα στεγάζεται στην οδό Δραγατσανίου 8 μεταφέρεται στα κτίρια του ΟΑΕΔ, πρώην Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ), που βρίσκονται επί των οδών Αγησιλάου 10 και Δεληγιώργη. Στο ίδιο κτίριο μεταφέρεται και το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Δυτικού Τομέα Αθήνας, το οποίο σήμερα στεγάζεται στην Σουρμελή 2.

Μεταφέρονται επίσης οι υπηρεσίες του ΣΕΠΕ που στεγάζονται στον πρώτο όροφο του κτιρίου της οδού Σταδίου 29.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες των Κέντρων Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου ΚΕΠΕΚ Αθηνών και Κρήτης, του ΣΕΠΕ, στην οδό Αγησιλάου 10.

Αντίστοιχα, η Διεύθυνση Κοινωνικής Επιθεώρησης Αθηνών, και το Τμήμα Συντονισμού, Ελέγχου Αξιολόγησης και Τεκμηρίωσης, και το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Ανατολικού Τομέα Αθηνών μεταστεγάζονται στο κτήριο του ΟΑΕΔ, πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), που βρίσκεται Πατησίων 37 και Στουρνάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετακομίζει η Βουλή;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Στίβεν» το όνομα του Κινέζου πράκτορα που στρατολόγησε τον 54χρονο κατάσκοπο σμήναρχο – Έδιναν «ραντεβού» σε εστιατόριο του Πειραιά
Ο σμήναρχος μάλιστα, φέρεται να είπε στις αρχές ότι πήγαινε μεταμφιεσμένος στα ΑΤΜ προκειμένου να κάνει αναλήψεις χρημάτων, τα οποία του έστελνε ο Κινέζος πράκτορας
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
Ο κατάσκοπος σμήναρχος ισχυρίζεται πως διέρρεε πληροφορίες σε πολυεθνική και όχι σε κρατικές αρχές – Η κινεζική τακτική του reverse engineering
Η έρευνα δεν περιορίζεται στη χρονική περίοδο όπου ο Σμήναρχος υπηρετούσε ως Διοικητής στη Μονάδα Επικοινωνιών στο Καβούρι, αλλά επεκτείνεται και στην θητεία του ως Τμηματάρχης σε επιτελική θέση
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία 8