Πολιτική

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ευχαριστώ για την συμπαράσταση

Την ανάγκη να ευχαριστήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, όπου γης, αισθάνθηκε λίγες ώρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους πολλούς καλούς φίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό που ενδιαφέρθηκαν για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου. Με τη βοήθεια του Θεού, των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού κατάφερα να ξεπεράσω και αυτή τη δυσκολία και σήμερα είμαι καλά.
Εύχομαι για τον καινούριο χρόνο υγεία και προκοπή, σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες όπου γης», δήλωσε.

Ο 94χρονος κ. Μητσοτάκης είχε σπάσει το ισχίο του στα Χανιά και μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα.

Πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο Υγεία, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση στο ισχίο. Η επέμβαση έγινε το περασμένο Σάββατο και σήμερα ο κ. Μητσοτάκης βγήκε από το νοσοκομείο περπατώντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγχείρηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
20
Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»
Γιώργος Φλωρίδης