Lifestyle

Eurovision 2012: Το πάρτι και η σειρά εμφάνισης των διαγωνιζόμενων στον ελληνικό τελικό!

Χθες έγινε η επίσημη παρουσίαση των τεσσάρων υποψηφίων για την Eurovision...

Η επίσημη παρουσίαση των τεσσάρων υποψηφίων που θα αναμετρηθούν στον ελληνικό τελικό της Eurovision έγινε χθες το βράδυ από την ΕΡΤ και την Universal Music. Όλοι οι καλλιτέχνες έδωσαν το “παρών” σε ένα μεγάλο πάρτι, όπου πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για τη σειρά που θα διαγωνιστούν στην ελληνικό τελικό στις 12 Μαρτίου.

 

Η Dora, τα κορίτσια των “Cassiopeia”, το συγκρότημα “Velvet Fire” και η Ελευθερία Ελευθερίου, μετά και τα γυρίσματα των video clips τους είναι έτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση που θα γίνει σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

 

Η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν είναι η εξής:

 

1. Dora με το τραγούδι: “Baby I’m Yours”

 

2. Cassiopeia με το τραγούδι: “Killer Bee”

 

3. Velvet Fire με το τραγούδι: “No Parking”

4. Ελευθερία Ελευθερίου με το τραγούδι: “Aphrodisiac”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα