οι μεσήλικες που κατανάλωναν τις μεγαλύτερες ποσότητες κόκκινου κρέατος είχαν 19% περισσότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με καρκίνο του νεφρού, σε σχέση με εκείνους που κατανάλωναν τις μικρότερες ποσότητες σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης Αμερικανών επιστημόνων σε δείγμα χιλιάδων ανθρώπων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com
Με μέτρο το κόκκινο κρέας – Δεν είναι αθώο
Όσοι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες κόκκινου κρέατος, ενδέχεται να κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν κάποιες μορφές καρκίνου του νεφρού.
Η βιταμίνη D συμβάλλει στην προστασία κατά του καρκίνου – Τα στοιχεία της έρευνας με Έλληνα επικεφαλής
Αυτές είναι οι 4 τροφές που δεν αντέχουν πάνω από μία μέρα στο ψυγείο
Πότε ο πόνος σε αυχένα και μέση θεωρείται χρόνιος και πώς αντιμετωπίζεται
Έρπητας ζωστήρας: Ένα εξαιρετικά επώδυνο λοιμώδες νόσημα
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις