Υγεία

Ο Ανδρέας κι ένα …αδιάφορο πόρισμα 250 σελίδων!

Άργησαν αλλά και πάλι …δεν τα κατάφεραν οι «σοφοί» της υγείας να παραδώσουν ένα πόρισμα με ουσιαστικές προτάσεις για τον τομέα της υγείας.

Μετά από ημέρες σκέψης και περισυλλογής, μετά από την απόσυρση του πρώτου πορίσματος που προκάλεσε σάλο καθώς μεταξύ άλλων περιείχε και προτάσεις για πώληση νοσοκομείων, η επιτροπή των «σοφών»- ανεξάρτητη υποτίθεται- επανήλθε με νέο πόρισμα που θα παραδώσει την Πέμπτη στην τρόικα και ήδη έδωσε στον Ανδρέα Λοβέρδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακα αδυνατίσματος: Κιλά και προβλήματα υγείας επανέρχονται 2 χρόνια μετά τη λήξη της θεραπείας, δείχνουν μελέτες
Η μηνιαία επανάκτηση βάρους είναι ταχύτερη μετά τη λήψη των φαρμάκων αδυνατίσματος σε σχέση με τα προγράμματα συμπεριφορικής διαχείρισης βάρους, διαπίστωσαν οι ερευνητές
Image of an individual injecting insulin into their abdomen using a pen device. Demonstrates healthcare, diabetes management, and medication administration domestically, conveying a sense of responsibility and self-care.