Lifestyle

Δύσκολες ώρες για την Σ. Παθέκα – Ο πατέρας της έσβησε μες στην αγκαλιά της

Ο Γολγοθάς της γνωστής γυμνάστριας που έχασε τον πατέρα της μετά τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο...

Συντετριμμένη είναι η Σοφία Παθέκα, μετά το θάνατο του 67χρονου πατέρα της Αναστάσιου, που έσβησε μετά τη δύσκολη μάχη που έδωσε για ένα χρόνο ενάντια στον καρκίνο. Η γνωστή γυμνάστρια πέρασε το δικό της Γολγοθά, καθώς ο πατέρας της άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της.

 

“Είναι η πιο συνταρακτική στιγμή στη ζωή ενός παιδιού, όταν έρχεται η στιγμή να αποχαιρετήσει για πάντα τον γονιό του. Έτυχε να είμαι μπροστά τη στιγμή που άφησε την τελευταία του ανάσα, και αυτή είναι μια σκηνή που θα κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή. Ο μπαμπάς μου έφυγε στην αγκαλιά μου και στα χέρια του συζύγου μου και της μητέρας μου.”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην “Espresso”.

 

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα